Musical De Jantjes

Musical De Jantjes

De Jantjes is een volksschets van Herman de Bouwer, met liedjes geschreven door Louis Davids en Margie Morris. Een klassieker in de Nederlandse amusementswereld. De Jantjes werd voor het eerst opgevoerd in 1920.

Dit jaar viert Theater 2000 dat er 100 jaar toneel gespeeld wordt in ‘s-Heerenberg.

In verband met dit jubileum speelt Theater 2000 op 12-13-14 en 15 december 2019 extra voorstellingen in het Barghse Huus.

Vier avonden, de Jantjes met veel muziek, dans en toneel. De regie is in handen van Tonia Vriezen.

In het café van Tante Piet in de Amsterdamse Jordaan is het een komen en gaan. Blonde Greet,Toffe Jans, Mooie Leendert, zijn vrouw Doortje. De straatmuzikanten Na Druppel en de De Mop, allen komen dagelijks hun borreltje drinken. En een ieder probeert op eigen wijze iets van het leven te maken, zo ook De Jantjes; Dries, Manus en Toon. Net afgezwaaid uit het leger lukt het hen niet om hun leven op de rit te krijgen. Door intriges, verloren liefdes, geldproblemen en misverstanden besluiten zij Amsterdam de rug toe te keren en te vertrekken naar Nederlands Indië. Een dramatisch afscheid aan de kade volgt. Als ze na jaren terugkeren is het feest in de Jordaan, maar er blijkt veel veranderd te zijn!! 

Online reserveren :www.iedereenwelcom.nl/film-theater

Of reserveer via telefoon nummer 0316-223520 of aan de kassa van Het Barghse Huus aan de Willem van den Berghstraat 1 te ‘s-Heerenberg op werkdagen van 9.00-1200 uur.

Gereserveerde kaarten kunnen worden opgehaald aan de kassa tijdens werkdagen van 9.00-12.00 uur. Of een kwartier voor aanvang aan de kassa. Mocht u na reserveren onverhoopt toch niet kunnen komen, wilt u het ons dan laten weten? Graag 24 uur van te voren.